Op locatie 2023-06-07T18:33:04+00:00
Onze activiteiten

MAATWERKBEDRIJF OP LOCATIE

Komt u handen tekort? Investeren in onze handen = investeren in uw toekomst!

Heeft u binnen uw onderneming extra handen nodig? U kunt de activiteit/machine niet verplaatsen? U wilt meteen kunnen inspelen op de omstandigheden? U wilt transport- en logistieke kosten uitsparen?  U wilt zich focussen op de kernactiviteiten en minder op de randactiviteiten voor uw werknemers?

Geen nood! AMAB voert het werk bij u ter plaatse uit, wij heten dat enclavewerking.

Wat is enclavewerk?

Dit is een vorm van onderaanneming, waarbij bedrijven  voor het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden een beroep doen op de expertise van een maatwerkbedrijf . Het maatwerkbedrijf voert dan met haar eigen werknemers op de locatie van de klant de werkzaamheden uit. Het maatwerkbedrijf voorziet de nodige begeleiding van haar werknemers op de werkvloer en staat in voor alle (personeels)administratie.

 Laat je verrassen door de troeven van maatwerkbedrijf AMAB !

 • Full service:
  AMAB regelt alles voor u
  , van de samenstelling van het team, de opvolging ter plekke, de kwaliteitsbewaking, het behalen van de productienormen, tot alle personeelsadministratie. Zo kunt u zich concentreren op uw kerntaken. U hoeft zich bovendien niet te bekommeren om de loonverwerking, ons team blijft op de payroll van AMAB, u krijgt enkel één factuur tegen een gunstig tarief.

 • Tijdbesparing:
  Time is money. Vaak is het te tijd- en energierovend om een deel van het productieproces en de te bewerken goederen naar een maatwerkbedrijf te brengen. Doordat AMAB het werk bij u ter plaatse uitvoert, bespaart u tijd en geld. Geen transport- of logistieke kosten meer voor het overbrengen van producten en materiaal.

 • Eenvoud:
  AMAB blijft arbeidsrechtelijk de enige werkgever. Wij staan in voor alle administratie: de aanwerving, het opstellen van de arbeidsovereenkomst, het toepassen van de sociale wetgeving, de aangifte aan de RSZ, verzekering, ziekte,…

 • Expertise en enthousiasme:
  De begeleiders van onze werknemers zijn deskundige en ervaren teamcoaches met de juiste technische en sociale expertise.  Zij staan garant voor efficiënte oplossingen op maat van de klant. Onze werknemers zijn trots en uitermate gemotiveerd dat ze de facto in een regulier bedrijf werkzaam zijn.  Ze zijn fier op wat ze doen en heel enthousiast!

 • Flexibiliteit:
  AMAB speelt flexibel in op de variabele noden van de klant-ondernemer. Continu, tijdens bepaalde seizoenen, op vaste weekdagen, tijdens piekperiodes of gewoon ad hoc.  Wij zoeken steeds samen met u naar de beste oplossing!

 • Diverse sectoren en op maat:
  AMAB is actief in heel uiteenlopende sectoren: verpakking, conditionering, metaal, elektro, pharma, voeding, groenzorg, textiel, retail, … Samen met de klant analyseren we voorafgaandelijk voor welke taken we onze werknemers kunnen inschakelen. We analyseren de arbeidsorganisatie, leiden de werknemers op, en blijven hen coachen op de werkvloer. Ook start-ups zijn welkom!

CONTACTEER ME VOOR AL UW VRAGEN OVER OP LOCATIE:

Bram Carrein, Manager Enclave – Marketing & Communicatie
Tel: +32 (0)473 94 16 97

Mail Bram
Bel Bram

Cases Maatwerkbedrijf op locatie

Ontproppen van schoenen

 • Schoen ontproppen

 • Tijdelijke enclave

 • Flexibel inzetbaar

Lees meer

KLANTEN VERTELLEN

Uitstekend en kwaliteitsvol werk

“AMAB levert uitstekend en kwaliteitsvol werk voor onze verpakkingsactiviteiten (opbouwen displays, promotionele packs maken, …). Zelfs bij lange productieruns wordt ieder label met dezelfde nauwkeurigheid op de juiste plaats gekleefd.  Bovendien werken zij aan een marktconforme tarieven en spelen zij flexibel in op pieken en dalen in het werk. De werknemers van AMAB zijn hier ondertussen kind aan huis.”

Thierry Cardon
Sales Manager
NedCargo [logistieke service provider]