Op locatie 2020-03-05T10:07:51+00:00
Onze activiteiten

MAATWERKBEDRIJF OP LOCATIE

 • Waarom ter plaatse in uw onderneming:
  U wenst de handling te integreren in het productieproces? U wilt transport- en logistieke kosten uitsparen? U kunt de activiteit/machine niet verplaatsen? U wilt meteen inspelen op de omstandigheden? U wilt zich focussen op de kernactiviteiten en minder op de randactiviteiten voor uw werknemers?

 • Continu of tijdelijk:
  Elk AMAB-team dat op locatie werkt bestaat uit minimum acht geselecteerde medewerkers die u continu of tijdelijk kan inschakelen, maar heeft altijd een bepaalde frequentie binnen een week.

 • Perfecte begeleiding:
  Elk AMAB-team staat constant onder toezicht van een ervaren monitor, die de groep aanstuurt, actief mee werkt, de kwaliteit bewaakt en als uw direct aanspreekpunt fungeert.

 • Full-service:
  Als erkend maatwerkbedrijf (beschutte werkplaats) regelt AMAB alles voor u, tot de samenstelling van het team, de opvolging ter plekke, de kwaliteitsbewaking, het behalen van de productienormen. Zo kunt u zich concentreren op uw kerntaken. U hoeft zich bovendien niet te bekommeren om de loonverwerking, ons team blijft op de payroll van AMAB, u krijgt enkel één factuur aan een zeer gunstig tarief.

 • Vakkundig en enthousiast team:
  Het belangrijkste voordeel voor u: onze medewerkers vormen een ideaal team, ze zijn gedreven, onderlegd en hebben een grote trots in hun werk. Bovendien krijgen ze de juiste training om alle taken foutloos én vlot af te handelen.

 • Onze sectoren:
  Logistieke service providers, voedingsbedrijven, pharma, health & beauty care, grafische bedrijven, FMCG, e-commerce, groothandel en retail, assemblage en elektro afdelingen, …

 • Begeleiding en ondersteuning aan start-ups.

Bram Carrein

CONTACTEER ME VOOR AL UW VRAGEN ROND MAATWERKBEDRIJF OP LOCATIE:

Bram Carrein, Business Unit Manager Externe Exploitatie
Tel: +32 (0)473 94 16 97
bram.carrein(a)amab.be

Mail Bram
Bel Bram

Cases Maatwerkbedrijf op locatie

Ontproppen van schoenen

 • Schoen ontproppen

 • Tijdelijke enclave

 • Flexibel inzetbaar

Lees meer

KLANTEN VERTELLEN

Uitstekend en kwaliteitsvol werk

“AMAB levert uitstekend en kwaliteitsvol werk voor onze verpakkingsactiviteiten (opbouwen displays, promotionele packs maken, …). Zelfs bij lange productieruns wordt ieder label met dezelfde nauwkeurigheid op de juiste plaats gekleefd.  Bovendien werken zij aan een marktconforme tarieven en spelen zij flexibel in op pieken en dalen in het werk. De werknemers van AMAB zijn hier ondertussen kind aan huis.”

Thierry Cardon
Sales Manager
NedCargo [logistieke service provider]