Werken bij AMAB 2024-05-15T14:02:15+00:00
Over Maatwerkbedrijf AMAB

ONZE MEDEWERKERS AAN HET WOORD

Bij AMAB delen wij een inspirerende visie : “Samen, vanuit dankbaarheid, een People, Profit en Planet omgeving ontwikkelen, die mensen  inspireert tot persoonlijke groei.”

Om deze visie te realiseren, geven wij elke medewerker de ruimte om te groeien en te ontwikkelen. Elk op zijn eigen ritme en volgens zijn eigen mogelijkheden. Wij vinden het immers belangrijk dat elke medewerker zichzelf kan zijn op zijn werk.

Lees de getuigenissen van onze medewerkers. Laat je inspireren door deze getuigenissen en solliciteer op een van onze vacatures of stuur een spontane sollicitatie!

ONZE VACATURES:

Werken bij AMAB: vacature teamcoach

TEAMCOACH 

ZAVENTEM

Je staat in voor het begeleiden van personen met een arbeidsbeperking binnen een productieomgeving.

Lees meer
Werken bij AMAB: vacature teamcoach

TEAMCOACH MAGAZIJN

ASSE

Je staat in voor de correcte ontvangsten, de opslag, de voorbereiding en het distributieklaar maken van goederen

Lees meer
Werken bij AMAB: vacature teamcoach

TEAMCOACH (ENCLAVES)

OP LOCATIE 

Je staat in voor het begeleiden van personen met een arbeidsbeperking binnen een productieomgeving.

Lees meer
Werken bij AMAB: vacature teamcoach

TECHNISCH EXPERT

HALLE-ASSE-ZAVENTEM 

Je werkt binnen het AMAB Innovatie Lab. Je bent betrokken bij de invoering van innovatieve technologieën

Lees meer
Werken bij AMAB: vacature teamcoach

HR MANAGER

HALLE 

Naast de aanwerving van nieuwe collega’s, sta je ook mee in voor de door- en uitstroom van medewerkers;

Lees meer
Werken bij AMAB: vacature teamcoach

PEOPLE PLANNER

ASSE

Je organiseert de planning en afwezigheden van de medewerkers met een beperking over de verschillende activiteiten en werkplekken.

Lees meer

VERANTWOORDELIJKE MAGAZIJN

ZAVENTEM

Je draagt intensief bij aan een kwalitatieve tewerkstelling dankzij een efficiënt magazijn en een fijne samenwerking met andere collega’s.

Lees meer

PAYROLL OFFICER

ASSE

Je staat in voor de volledige loonsverwerking, in samenwerking met het sociaal secretariaat (SD Worx), voor de 110 bedienden over onze drie sites en staat tevens in voor de payroll van de arbeiders in Asse.

Lees meer
Werken bij AMAB: vacature teamcoach

MEDEWERKER SOCIALE DIENST

ASSE

Je staat in voor het begeleiden, verwijzen, informeren en adviseren van de maatwerkers met een arbeidsbeperking.

Lees meer
Werken bij AMAB: vacature teamcoach

ERGO COACH 

HALLE

Je staat in voor het
arbeidsgericht begeleiden van
personen met een handicap
binnen een productieomgeving.

Lees meer

WELKOM BIJ AMAB IN EEN BOEIENDE EN ENTHOUSIASTE OMGEVING

Samen creëren we een enthousiaste werkomgeving waarin iedereen zich op zijn of haar manier kan ontwikkelen, steeds rekening houdend met de individuele mogelijkheden.

We werken in een omgeving waar waarden als teamwerking, solidariteit en verantwoordelijkheid van essentieel belang zijn. We gaan op een respectvolle en eerlijke manier met elkaar om. De sterkte van AMAB toont zich bovendien in haar flexibiliteit en transparantie, openheid. Dit alles maakt dat we een enthousiaste groep mensen zijn, binnen een organisatie waar iedereen gelukkig kan zijn.

BEGELEIDING OP MAAT

Wij zorgen voor een competente ondersteuning en begeleiding van elke medewerker. Om kwalitatieve tewerkstelling te verzekeren hebben we een competent team van ondersteunende en begeleidende managers en omkadering aan boord.

Binnen het team Mens & Organisatie, leiden onze personeelsmanagers op elk van de vestigingen een Dienst Sociaal Beleid, die ervoor zorgt dat elke Doelgroepmedewerker professioneel begeleid wordt op de werkplaats. Hier kan je terecht kan met vragen, opmerkingen en suggesties.

Er is op regelmatige basis een individueel gesprek met elke medewerker om samen de persoonlijke ontwikkelingsplannen te bepalen, zodat de talenten van elkeen juist worden aangewend.

STAGES & SPONTANE SOLLICITATIES

Werknemers met een Arbeidshandicap kunnen zich steeds aanmelden, spontaan of via een verwijzende instantie zoals GTB, dienst Begeleid Wonen, BuSo school…

De aanwerving van onze Doelgroepmedewerkers gebeurt in samenwerking met de VDAB en GTB diensten. Deze diensten bepalen of je als persoon met arbeidshandicap in aanmerking komt voor tewerkstelling in een Maatwerkbedrijf (vroeger beschutte werkplaats genoemd). Heb je een erkenning, dan zullen we je uitnodigen voor een gesprek en eventueel een proefdag. Indien je nog niet bent erkend, kunnen we je wegwijs maken in de erkenningsprocedure. Samen met de VDAB zorgen we dan voor een vlotte toeleiding naar onze organisatie.

Zo kan je ons bereiken:

Voor Asse: AMAB Asse, Zone 5 Mollem 90, 1730 ASSE
Voor Halle: AMAB Halle, Zavelstraat 97, 1500 HALLE
Voor Zaventem: AMAB Zaventem, Sterrebeekstraat 137, 1930 ZAVENTEM

of per mail via onderstaande knop ‘spontaan solliciteren’

Spontaan solliciteren
busje AMAb

Bij sollicitatie bij AMAB vzw, worden je persoonsgegevens opgeslagen en verwerkt in overeenstemming met de bepaling van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze gegevens worden bewaard in een beveiligde database en zullen vertrouwelijk behandeld worden. Je gegevens worden enkel geraadpleegd door personen die de gegevens nodig hebben voor de behandeling van de sollicitatie. Door je sollicitatie te versturen, ga je er uitdrukkelijk mee akkoord dat je gegevens worden opgeslagen in de database voor een periode van maximum 2 jaar. De persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is.