Over AMAB 2022-10-07T09:42:54+00:00
Maatwerkbedrijf AMAB Asse

EEN SOCIAAL MAATWERKBEDRIJF (VROEGER BESCHUTTE WERKPLAATS)

MODERN EN BETROUWBAAR

AMAB is een modern en betrouwbaar maatwerkbedrijf (vroeger beschutte werkplaats) met 800 medewerkers op 3 handig gespreide locaties rond Brussel; Asse, Halle en Zaventem. AMAB biedt een gevarieerd dienstenpakket en one-stop-shop totaaloplossingen, binnen de eigen muren of bij de klant ter plaatse en dit aan competitieve en marktconforme prijzen.

PERSOONLIJKE AANPAK

Een gemotiveerd team zorgt voor de persoonlijke aanpak van uw probleem en zoekt samen naar een oplossing op maat. Een flexibele planning met strakke opvolging en een efficiënte werkvoorbereiding zorgen dat uw opdracht tijdig en correct klaar is.

AMAB streeft naar de ontwikkeling van een People, Profit en Planet omgeving die mensen met een afstand tot het arbeidscircuit inspireert tot persoonlijke groei. Deze uitgesproken sociale doelstelling koppelen we aan een kostenefficiënte en bedrijfseconomisch verantwoorde manier van werken.

DUURZAAMHEID

De duurzame en aangepaste tewerkstelling van onze 800 medewerkers creëert reële toegevoegde waarde voor kleine en grote ondernemingen in binnen- en buitenland.

Dankzij onze moderne infrastructuur, flexibel inzetbare medewerkers en geavanceerde technieken maakt AMAB als Maatwerkbedrijf (vroeger beschutte werkplaats) zijn partners commercieel sterker en vergroot het hun concurrentiekracht.

ONZE MISSIE

people, profit, planet

Samen, vanuit dankbaarheid, een People, Profit en Planet omgeving ontwikkelen
die mensen met een afstand tot het arbeidscircuit inspireert tot persoonlijke groei.

ONZE WAARDE

waarde van AMAB

Dankbaarheid voor ieder gegeven moment
We krijgen elke dag duizenden gelegenheden om dankbaar te zijn:
voor het goede weer, omdat we lekker geslapen hebben, omdat we opgestaan zijn,
om onze gezondheid, omdat we genoeg te eten hebben…
Er is kans na kans om dankbaar te zijn; dat is wat het leven is.

(David Steindl-Rast)

DUURZAAM ONDERNEMEN

AMAB vzw streeft naar een verantwoord evenwicht tussen People, Profit en Planet en dit in duurzame interactie met het milieu.
Wij geloven in onze bijdrage tot het creëren van een betere planeet. Wij zijn dankbaar voor de natuur en de bronnen die ze ons aanreikt en wij willen respectvol en duurzaam omgaan met deze schaarse middelen.

Dit start bij het respecteren van alle wettelijke milieuvoorschriften.
Maar AMAB wil verder kijken…

Het ecologische bewustzijn van elke medewerker, op elke afdeling en niveau, wordt gestimuleerd en elkeen is betrokken bij het verminderen van onze voetafdruk. We inspireren ook tot het tot stand komen van dit bewustzijn bij onze medewerkers buiten de werkomgeving. Vertrekkende vanuit het meten van onze ecologische voetafdruk formuleren wij initiatieven en acties die leiden tot een verantwoord omgaan met de beschikbare middelen die de natuur ons aanreikt. Onze aandacht spitst zich toe op het omgaan met Water, alle vormen van Energie en het beheer van Afval.

Wij wensen ook met onze klanten en leveranciers te komen tot een weloverwogen ecologische samenwerking.

AMAB vzw beschouwt transparantie, rapportering en innovatief handelen als basisvoorwaarden voor een verantwoord Planet beleid.

Toezichthoudende overheid: Departement Werk en Sociale Economie