Case maatwerkbedrijf op locatie: repacking Brantano 2019-10-16T18:17:54+00:00

Case maatwerkbedrijf op locatie: AMAB helpt Brantano bij het “ontproppen” van schoenen

13/01/2017

13/01/2017 Terug naar nieuws

Sinds september 2016 is Brantano deel van FNG, een sterk groeiende Benelux-modegroep met activiteiten in heel Europa. FNG ontwerpt en verdeelt kleding en schoenen voor zowel dames, kinderen als heren via eigen conceptstores op toplocaties in België en Nederland, maar ook via een netwerk van multi-merkenwinkels in binnen- en buitenland.

Brantano gaat sinds 2016 nog een stap verder. Alle 100 winkels ondergaan in 2017 en 2018 een volledige metamorfose en worden in een heel vernieuwd, fris kleedje gestoken! Maar dat kost natuurlijk tijd. Daarom gaat Brantano gestructureerd én gefaseerd te werk. Begin 2017 krijgen 60 filialen een nieuwe look, en tegen 2018 zullen alle Brantano-winkels op punt staan.

Elke winkel sluit hierdoor gedurende 3 weken. Tijdens die periode buffert Brantano alle nieuwe arrivals in haar gloednieuw warehouse in Erembodegem. Om het zeer klantgedreven winkelpersoneel bij de opening maximaal te ontlasten, helpt AMAB bij het “ontproppen” van alle schoenen.

Ontproppen… wat zegt u?

Wij openen de schoendozen en halen de papieren prop(pen) uit de top en de hiel van de schoen. Daarmee is de kous nog niet af! De schoenen stoppen we daarna proper en met respect voor de verpakking terug in de originele schoendoos. We sorteren de schoenen per gender (kids/man/vrouw) en stapelen de schoendozen oplopend op maat (zodat de winkelier dit niet meer hoeft te doen). Elke schoendoos heeft andere afmetingen… dus wij besteden aandacht aan een stabiele stapeling en wikkeling. Uiteindelijk voorzien wij de afgewerkte paletten van de nodige identificatiestickers en plaatsen we ze meteen op de paletlocatie gelinkt aan de vernieuwde winkel.

Wij danken Brantano voor het gestelde vertrouwen.

Heeft u ook een specifiek maatwerk project? Laat de handling dan over aan AMAB.

Hieronder enkele foto’s van de handling

Case verpakking op maat: repacking Brantano
Case verpakking op maat: repacking Brantano
Case verpakking op maat: repacking Brantano
Case verpakking op maat: repacking Brantano
Case verpakking op maat: repacking Brantano
Case verpakking op maat: repacking Brantano