Case verpakking op maat: Carlsberg one-stop-shopping 2019-10-16T18:20:16+00:00

Case verpakking op maat: Carlsberg one-stop-shopping

21/12/2017

21/12/2017 Terug naar nieuws

Carlsberg 0.0% is het compleet nieuwe bier van brouwerij Carlsberg.  Terwijl de meeste alcoholvrije bieren vaak toch nog 0,5% alcohol bevatten, is deze nieuwe telg van Carlsberg volledig alcoholvrij! 

De marktintroductie wordt ondersteund door verschillende promotionele acties: promotionele shrinks, een grote display wave alsook het traditionele clipping in de bak.  Alle verschillende repackactiviteiten, planning en werkvoorbereiding worden door AMAB volledig geïntegreerd en gecoördineerd met haar partner.

Voor de klant biedt dit niet alleen als voordeel dat zij slechts één aanspreekpunt hebben, maar ook dat het volledige integratieproces met alle bijbehorende communicatie bij AMAB ligt en dat de klant daar zelf geen tijd en energie aan hoeft te verspillen. Bovendien kan met deze synergiewinst geld worden bespaard, doordat de kosten van een totaalpakket lager zullen zijn dan de som der individuele delen. Kortom: volledige ontzorging!

Naast de promodisplays willen wij de bierclipsen even de aandacht geven die ze verdienen: bierclipsen zijn kartonnen promoverpakkingen per 4 of per 6 die over de flessenhals worden gedrukt zodat de consument in het winkelpunt een set (per 4 of per 6) makkelijk uit de bak of het schap kan nemen.

Het aanbrengen van zo’n bierclips dient kreukvrij en zonder beschadiging over de flessenhalzen gedrukt te worden.  Om deze job foutloos en ergonomisch uit te voeren, heeft AMAB eigen hulptools ontwikkeld.

U wilt uw bier clipsen?  AMAB kan het voor u!  Bovendien beschikken wij ook over een accijnslicentie voor alcoholhoudende dranken.

Case display verpakking Carlsberg

Clips lijn

Case display verpakking Carlsberg

Clips aanbrengen

Clipsen

Filmpje

Afgewerkt product:

Carslberg clipsoing: maatwerk verpakking Carlsberg
Carslberg clipsoing: maatwerk verpakking Carlsberg
Carslberg clipsoing: maatwerk verpakking Carlsberg
Carslberg clipsoing: maatwerk verpakking Carlsberg