Werken bij AMAB: vacature medewerker Sociale Dienst & HR Zaventem 2023-02-06T08:05:32+00:00
Werken bij maatwerkbedrijf AMAB: vacature ergotherapeut

MAATWERKBEDRIJF AMAB WERFT AAN: MEDEWERKER SOCIALE DIENST & HR

AMAB vzw, met vestigingen te Asse, Halle en Zaventem (www.amab.be) is een moderne onderneming actief binnen de sociale economie. Wij stellen ruim 800 medewerkers te werk en bieden volwaardige, kwalitatieve tewerkstelling aan personen met een arbeidsbeperking.

Als bedrijf zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde toeleverancier voor industriële ondernemingen in België, met een specialisatie in elektromontage en co-packing.  Daarnaast zijn we actief in diensten voor de circulaire economie, het uitvoeren van opdrachten bij klanten en groenbeheer.

Voor onze vestiging te Zaventem wensen we over te gaan tot de aanwerving van een

Medewerker Sociale Dienst & HR (Zaventem)

Heb jij een hart voor mensen? Ben je op zoek naar een gevarieerde job waarbij persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers jouw drijfveer is? Hou je van de uitdaging waarbij je intensief bijdraagt aan een kwalitatieve tewerkstelling dankzij een individuele sociale begeleiding, de samenwerking met onze teamcoaches en de contacten met het persoonlijk netwerk van onze medewerkers? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Als Medewerker Sociale Dienst & HR ligt jouw focus op het voeren van individuele gesprekken met onze arbeiders die werkzaam zijn in de site van Zaventem.

Je biedt ondersteuning aan arbeiders bij werk gerelateerde problemen in de ruime zin. Samen met jouw collega’s zorg je voor een stimulerende werkomgeving op maat.

Je kan hierbij terugvallen op een breed netwerk aan professionele dienstverleners die onze medewerkers de nodige ondersteuning en hulp bieden.

Dank zij jouw luisterend oor verhoog je de werktevredenheid en ben je een klankbord voor onze teamcoaches. Je ondersteunt hen op de werkvloer bij het leiding geven aan en coachen van hun medewerkers.

Binnen ons team Sociale Dienst & HR ontstaat energie door het samenwerken aan onze gemeenschappelijke doelstelling: in verbinding met alle AMAB-collega’s, creëren we een cultuur waardoor People, Planet, en Profit in stimulerende balans worden gebracht.

Profiel

Heb jij een diploma in een sociale richting? Beschik je over een grote dosis empathie? Krijg jij energie van elke dag iets anders te doen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Tot snel!

Aanbod en voordelen :

  • Een marktconform pakket als bediende: maandloon, maaltijdcheques, eindejaarspremie, septemberpremie, extra verlofdagen
  • Een boeiende, stimulerende job met veel afwisseling en verantwoordelijkheid
  • Een stabiele en degelijke werkgever waar het fijn is om te werken.
  • Werken vanuit een maatschappelijke missie en visie.
  • Wij voorzien de nodige opleidingsmomenten om je maximaal te ontwikkelen qua expertise en kennis.

Sollicitatieprocedure

Via onderstaand formulier of schriftelijk naar:

AMAB Zaventem, Sterrebeekstraat 137 1930 Zaventem

Privacy voorwaarden:

Bij sollicitatie bij AMAB vzw, worden je persoonsgegevens opgeslagen en verwerkt in overeenstemming met de bepaling van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze gegevens worden bewaard in een beveiligde database en zullen vertrouwelijk behandeld worden. Je gegevens worden enkel geraadpleegd door personen die de gegevens nodig hebben voor de behandeling van de sollicitatie. Door je sollicitatie te versturen, ga je er uitdrukkelijk mee akkoord dat je gegevens worden opgeslagen in de database voor een periode van maximum 2 jaar. De persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is.