AMAB kiest voor Toyota Material Handling als partner voor hun Lithium-Ion trucks 2020-08-24T18:05:32+00:00

AMAB kiest voor Toyota Material Handling als partner voor hun Lithium-Ion trucks

24/08/2020

24/08/2020 Terug naar nieuws

Bij de vervanging van een aantal pallettrucks en stapelaars koos AMAB voor duurzaamheid en gebruiksgemak, en dus voor de Lithium-Ion in plaats van de traditionele loodzuurbatterijen.  Deze trucks van Toyota zijn onderhoudsvriendelijk en makkelijk in gebruik. De extra kost voor Lithium-Ion verdient zich op termijn terug door het lager energiegebruik en de veel langere levensduur van de batterij.  Lithium-Ion vraagt ook minder toezicht en controle en vereist ook geen aparte laadplaats, wat het opladen van de batterij makkelijker en laagdrempeliger maakt voor onze werknemers.

Het geleidelijk omzetten van de vloot naar Lithium-Ion verlaagt op termijn de servicekosten; door het afsluiten van een onderhoudscontract kan het preventief onderhoud en de herstellingen efficiënter worden ingepland.  Vooral het beperken van verplaatsingen is hierbij belangrijk.

Een mooi praktijkvoorbeeld van hoe de voor AMAB drie belangrijke P’s van People, Planet en Profit harmonieus samen komen in het nemen van aankoopbeslissingen.  Lees hier het volledige artikel.

AMAB bij Straffe Streken
AMAB bij Straffe Streken
AMAB bij Straffe Streken