Werken bij AMAB: vacature operations directeur 2020-12-17T21:49:43+00:00
Werken bij maatwerkbedrijf AMAB: vacature ergotherapeut

MAATWERKBEDRIJF AMAB WERFT AAN: OPERATIONS DIRECTEUR

“Een People, Profit, en Planet omgeving ontwikkelen, die mensen inspireert tot persoonlijke groei.” Om deze visie te realiseren geven wij onze 800 medewerkers de ruimte om zichzelf te ontwikkelen, elk op hun eigen ritme. Als modern maatwerkbedrijf met 3 eigen locaties én een on-site dienstverlening bieden we onze klanten concurrentievoordeel dankzij een full-service in verpakking, elektro-montage, en circulaire oplossingen.

Wil jij de lead nemen in ons groeiverhaal en duurzaam ondernemen vanuit een mensgerichte kijk? Solliciteer dan nu!

OPERATIONS DIRECTEUR

Jouw uitdaging

In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor de productie activiteiten, de processen, de structuur van de operaties en het managen van de cultuur. Naast het leiden van de 3 productiesites met een totaal van ruim 600 personen met arbeidsbeperking (Asse, Zaventem en Halle), leid je eveneens de logistieke operaties en de technische dienst.  Je ontwikkelt een toekomststrategie waarin een hogere rendabiliteit hand in hand gaat met mensgericht ondernemen. Je implementeert moderne managementmethoden, zet de operationele investeringsbudgetten slim in en je managet de KPI’s op het vlak van klanttevredenheid, kwaliteit, P&L, etc…
Een bijkomende strategische uitdaging is dat je de bouw en de processen van de nieuwe plant in Lot leidt. Uiteraard weet je workflow processen te optimaliseren en te koppelen aan een humaan en ontwikkelingsgericht competentiemanagement, waarin duurzaamheid, verbinding en inzet centraal staan. Je rapporteert aan de algemeen directeur.

Jouw profiel

 • Je wil ondernemen in een maatschappelijk relevante omgeving: duurzaam en mensgericht werken drijft jou.
 • Je bent methodisch en analytisch, en vertaalt dit naar structuur -en procesoptimalisatie. Je hebt reeds ervaring in het implementeren van Lean , 5S of andere werkverbeteringsmethodes.
 • Je streeft naar continue verbetering van de kwaliteit van de productie. Je hebt ervaring met kwaliteitsmanagement systemen
 • Je denkt klantgericht. Je bent in staat om flexibel en wendbaar te beantwoorden aan de behoeften van onze klanten.
 • Je bent een gedreven coach en people manager. Je inspireert jouw teams om zichzelf steeds te verbeteren. Je beschikt over het nodige inlevingsvermogen om te werken met onze doelgroep, en past jouw managementstijl hierop aan.
 • Je hebt een ingenieursdiploma (industrieel, burgerlijk, of handelsingenieur) of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt minstens 10 jaar ervaring als leidinggevende in een FMCG productie-omgeving of gelijkwaardig.

Ons aanbod

 • Een boeiende missie in een nieuw gecreëerde functie, met directe impact op de bedrijfsontwikkelingen.
 • Een directeurs functie waarbij je onderdeel uitmaakt van de directie en het strategische comité.
 • De kans om te bouwen aan een maatschappelijk relevant ondernemersverhaal.
 • Een competitief salaris met wagen, en tal van extralegale voordelen..

Sollicitatieprocedure

Solliciteer, bij voorkeur via de website www.sodevaconsulting.com of stuur per e-mail, je sollicitatiebrief met CV naar Sodeva op onderstaand e-mail adres.

SODEVA CONSULTING
Zemstbaan 24, 2800 Mechelen
Tel. 015/42 16 55
lvb@sodevaconsulting.com
www.sodevaconsulting.com