Werken bij AMAB: vacature HR-medewerker Halle 2022-07-16T10:57:09+00:00
Werken bij maatwerkbedrijf AMAB: vacature costumer service medewerker

MAATWERKBEDRIJF AMAB WERFT AAN: HR-MEDEWERKER HALLE (50%)

Voor onze vestiging te Halle wensen we over te gaan tot de aanwerving van een deeltijdse (m/v/x)

Ben je een manusje-van-alles? En heb je al werkervaring opgebouwd binnen HR? Dan is dit dé job voor jou!

Als Medewerker HR heb je een zeer uitgebreid takenpakket. Je bent een aanspreekpunt voor HR- gerelateerde taken voor zowel onze arbeiders als bedienden en verzorgt allerhande HR administratie.

Je verwerkt prestaties en afwezigheden, helpt met planningen opmaken, volgt loopbaanonderbrekingen en progressieve tewerkstelling op, ….

Met andere woorden, je volgt alles op van A tot Z. Je onderhoudt hiervoor contacten met diverse instanties (mutaliteiten, externe dienst voor preventie, overheid, …) en verwerkt de nodige info in softwaresystemen.

Je komt terecht bij ons team Sociale Dienst & HR waar energie ontstaat door het samenwerken aan onze gemeenschappelijke doelstelling: in verbinding met alle AMAB-collega’s creëren we een cultuur waarbij People, Planet, en Profit in stimulerende balans worden gebracht.

Profiel

Heb jij (bij voorkeur) een diploma in een sociale richting? Beschik je over een grote dosis empathie? Krijg jij energie van elke dag iets anders te doen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Tot snel!

Solliciteren:

via onderstaand formulier of

schriftelijk naar AMAB vzw t.a.v. Caroline De Vuyst Zavelstraat 97 1500 Halle

Solliciteer nu!

Privacy voorwaarden:

Bij sollicitatie bij AMAB vzw, worden je persoonsgegevens opgeslagen en verwerkt in overeenstemming met de bepaling van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze gegevens worden bewaard in een beveiligde database en zullen vertrouwelijk behandeld worden. Je gegevens worden enkel geraadpleegd door personen die de gegevens nodig hebben voor de behandeling van de sollicitatie. Door je sollicitatie te versturen, ga je er uitdrukkelijk mee akkoord dat je gegevens worden opgeslagen in de database voor een periode van maximum 2 jaar. De persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is.