AMAB, partner Gemaco en Music for Life 2019-10-16T18:15:05+00:00

AMAB, partner van Gemaco en Music for Life, ondersteunt introductie Jingle Bal van Philippe Geubels

11/12/2017

11/12/2017 Terug naar nieuws

Philippe Geubels zet zich in voor de meer dan duizend goede doelen van Music For Life! Met enige trots presenteerde hij recent op Studio Brussel de Jingle Bal: een nogal ongewone kerstbal. Deze creatie – voortgevloeid uit het magische brein van Philippe Geubels – is niet alleen de ideale toevoeging voor je kerstboom. De bal is ook voorzien van een knop. Duw je die in, dan klinkt een speciale versie van Jingle Bells, ingezongen door Geubels zelf.

Met de Jingle Bal steun je bovendien het goede doel, want de opbrengst gaat integraal naar de meer dan 1000 goede doelen van Music For Life.  De Jingle Bal kost 5 euro en is vanaf 7 december te koop in alle filialen van Bel&Bo, AS Adventure, Lidl, Bristol, Dreamland/Dreambaby en op alle Warmathons en op het evenementeiland van de Warmste Week!

Hoe hielp AMAB?

AMAB verleende haar steun bij de introductie van de Jingle Bal: 16.000 kerstballen werden nog voorzien van een sticker, werden herconditioneerd en verzendklaar gemaakt per verkooppunt.  Maar de strafste uitdaging was dat dit alles binnen een termijn van 24u diende te gebeuren. AMAB heeft de capaciteit, de flexibiliteit en de handjes om zulke projecten binnen de gevraagde deadline te realiseren.  Opnieuw een tevreden klant en een geslaagd project.

AMAB Philippe Geubels