De ambachtelijke granola & heerlijke bakkits van Arthur and Sisters 2019-10-16T18:40:07+00:00

De ambachtelijke granola & heerlijke bakkits van Arthur and Sisters

18/04/2018

18/04/2018 Terug naar nieuws

Arthur and Sisters… what’s in a name?

Arthur and Sisters werd in 2015 opgericht door Charlotte en Josephine Clarys ter ere van hun overleden broer, Arthur. Hij was de eerste fan van de bakkunsten van zijn zussen én zijn goede smaak leidde uiteindelijk tot de oprichting van een familiebedrijfje met veel potentieel.

Momenteel bestaat het gamma uit ambachtelijke, kant-en-klare bio-granola (Arthur) en bakkits (The Sisters). Telkens in vier verschillende smaken en steeds bereid met de meest pure en voedzame ingrediënten zoals volle oergranen (quinoa, amaranth, gierst, haver, spelt, etc.), lijnzaad, chiazaad, verschillende soorten pitten en noem maar op.

Sinds kort doen ze hierbij een beroep op AMAB voor het verpakken van deze producten in een gecertifieerde BRC-omgeving én Bio-omgeving (Certysis).

Het doel is simpel. Gezonde en bovenal heerlijke alternatieven voorzien voor wat er momenteel op de markt aanwezig is. Het succes van Arthur is zo groot dat de bio-granola intussen al een paar maanden verkrijgbaar is bij Bio-Planet.

Stappenplan Granola

  1. Doypack vullen met 300g granola
  2. Checkwegen (E-normering)
  3. Doypack sluiten met seal
  4. Karton vastzetten met lijmpistool
  5. THT + Lot printen
  6. In omdoos + palletiseren

Een doypack, was da?

Een doypack of stand up pouch is een verpakking die steeds populairder wordt. Dankzij het vermogen om het product staande te presenteren waarbij schapruimte optimaal benut kan worden, is de pouch een geliefde verpakkingsvorm voor supermarkt en retail voor o.a. chocolade, biscuiterie, soepen&sauzen en petfood. Door de toepassing van een zipper kan de verpakking hersluitbaar gemaakt worden.

Meer over Arthur and Sisters

Doypack afvullen Granola

Afvullen

Doypack afvullen Granola

Afmeten met checkweger

Doypack afvullen Granola

Sealen doypack

Doypack afvullen Granola

Leaflet voorbereiden

Doypack afvullen Granola

Leaflet aanbrengen

Doypack afvullen Granola

THT en lotcode inkjetten

Doypack afvullen Granola

Afwerken in doosjes