Case verpakking op maat: actie het Grootste Licht 2019-10-16T18:19:36+00:00

Case verpakking op maat: AMAB vult de goodie bags van Het Grootste Licht!

28/03/2017

28/03/2017 Terug naar nieuws

De Standaard organiseert intussen voor het derde jaar op rij hun jongerenquiz Het Grootste Licht.

Die quiz loopt over drie fases:

  • De online fase: je quizt je doorheen een basispakket van 10 actualiteitsvragen, die uitgebreid worden met extra vragen naar gelang je juist blijft antwoorden.
  • De liverondes: heb je de online fase overleefd, dan mag je met twee vrienden het tegen elkaar opnemen in de liverondes. Elke kandidaat gaat sowieso naar huis met een goed gevulde goodiebag.
  • De finale: heb je een straffe prestatie neergezet op de liveronde, dan kan je in de finale nog meedingen naar de hoofdprijs, een rondreis door Cuba volledig betaald door De Standaard!

Een goodie what?

Een goodiebag is een tas vol spanning; een samenstelling van leuke, vernieuwende items (of goodies), gepresenteerd in een tas of koffertje, maar waarvan je op voorhand niet weet wat er precies in zit. Deze goodies worden gepromoot door de aanbieder, die jou de optie geeft om vernieuwende producten gratis te testen.

Welke ondersteuning biedt AMAB dan aan de organisatie van Het Grootste Licht?

AMAB neemt de volledige organisatie voor deze actie op zich, want die goodies geraken niet van zelf in de goodiebag. AMAB ondersteunt u bij het stockeren, afvullen en distribueren van uw goodie bag.

Onze aanpak?

  • AMAB ontvangt en identificeert alle binnenkomende goederen en voert meteen een kwantitatieve en kwalitatieve controle uit. Per nieuw ontvangen artikelen bezorgen wij u een update.
  • Wij vullen uw goodiebag op een efficiënte en snelle manier met het gewenste aantal goodies.
  • Alle afgewerkte goodiebags bewaren wij in paletboxen en brengen wij met onze logistieke partners tot op de verschillende eventlocaties. Na afloop van uw event komen wij de paletboxen terug halen. Zo dragen wij ook zorg voor de natuur!