Case verpakking op maat: actie De Standaard 2019-10-16T18:18:56+00:00

AMAB ondersteunt De Standaard bij actie Uw Dagelijks Brood

27/06/2017

27/06/2017 Terug naar nieuws

Case verpakking op maat: actie De Standaard
Case verpakking op maat: actie De Standaard

Afgelopen weekend stond De Standaard in het teken van eerlijk en puur brood. Daarom kreeg u bij aankoop van De Standaard:

  • Een gratis ticket voor het Openluchtmuseum Bokrijk, waar vakmanschap centraal staat. In Bokrijk kan u ook de kersvers geopende Superette-bakkerij van Kobe Desramaults en bakkerin Sarah Lemke bezoeken.
  • Een portie echte zuurdesem, waarmee u zelf brood kunt bakken.
  • Een mooie katoenen broodzak om uw brood op een esthetisch en ecologisch verantwoorde manier te bewaren.

Hoe hielp AMAB de krant De Standaard bij deze actie?

AMAB bood hulp bij de promotionele en logistieke voorbereiding van deze nationale mediacampagne. We stockeerden vooraf een volume van 125.000 broodzakken en gistzakjes in ons geconditioneerd depot. De zakken kwamen toe in bulk, en daarom was een prehandling vereist. Onze mensen plooiden de zakken tweemaal tot een A4 formaat, voegden een gistzakje toe en bundelden beide artikelen in een plastic seal tot één geheel.

Daarna stonden we eveneens nog in voor de picking naar de verschillende B-post masscenters. De Post kwam daags voor de actie alles afhalen en op zaterdag 24 juni lagen de producten in het verkooppunt.

Nationale mediacampagnes met strikte deadlines vormen voor AMAB dus geen probleem! Gaat u de uitdaging aan? Wij alvast wel!